Companyia Alquimistes Teatre

Lorca en femení
Companyia Alquimistes Teatre
Direcció: Francia Gajardo i Verónica Ramírez.


Sinopsi: Adaptació de quatre peces de la dramaturgia de Federico García Lorca. Obrirem la porta a “La Casa de Bernarda Alba”, “Yerma”, “Bodas de Sangre” i “Los títeres de Cachiporra”. Aquestes peces plantegen temàtiques que al·ludeixen a realitats consemblants que viuen les persones amb diversitat funcional. D’aquesta manera, conviden a crear un pont entre la fantasia i la realitat, entre el passat i el present.
D’una manera poètica i simbòlica, com ja coneixem en Lorca, ens aboquen a la quotidianitat d’un poble rural amb elements com la pressió social, l’honra familiar, els rumors, la doble moral, que finalment confronten la universalitat. Ens trobem amb dones que viuen enfonsades en un mar de dol, dones amb nafres per dins i per fora, dones que carreguen amb el patiment durant tota la seva vida.

IntèrpretsAmalia Blanca, Iván Córdoba, Cándido Cortés, Antonio Cruz, Noelia Hernández, Esther López, Anna Manzanares, Jesús Martín, Javier Moroño, Isabel Peña, Raquel Quero, Francisco Rodríguez, Núria Solé, Eloi Villaubi.

Il·luminació
:
Sergi Cerdán
Creació audiovisual: Helena Córdoba
Disseny de vestuariClaudia Fascio
Col·laboradora escènica: Anna Adan
Producció: Associació Alquimistes teatre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sta. Coloma de Gramenet i Fons Social La Caixa.

Durada
: 7
0 minuts
Dia de l’actuacióDISSABTE 26 DE NOVEMBRE - 19:00h - Teatre Sagarra (sala Sagarra). 
Entrada 5€

Espectacle amb audiodescripció, gràcies a la col·laboració de l'ONCE.

 

 

 Companya El Mur (25/11)  |  Companya Alquimistes Teatre (26/11)  |  Companya Fristch Company (27/11)