Comunicats i Material gràfic - FITI 2015

 

Comunicat 1 d'octubre: "Les arts escèniques i la discapacitat es troben a la 9 a edició de la Fira Internacional de Teatre Integratiu de Santa Coloma de Gramenet".

Comunicat 5 d'octubre: "Aquest dissabte una cercavila donarà el tret de sortida de la 9edició de la Fira Internacional de Teatre Integratiu de  Santa Coloma de Gramenet"

Comunicat 16 d'octubre: "La FITI porta aquest cap de setmana cinc companyies que trenquen fronteren i exploren l'art en la igualtat.

Comunicat 18 d'octubre: "Un miler de persones assisteixen a la Fira Internacional de Teatre Integratiu de Santa Coloma en una 9a edició marcada per laqualitat i la reivindicació"

Dossier de Premsa en pdf: Explicació de la història de la FITI, les companyies protagonistes d'enguany, i mil detalls més.

 

 

Tríptic de la FITI (pdf) / Cartell FITI 2015 (pdf)

FOTOGRAFIES:

Material gràfic de recurs: Cartells FITI 2015, cartells anteriors, i fotografies d'El Malalt Imaginari de l'Associació Alquimistes.

Material gràfic 10 d'octubre: Cercavila i presentació oficial

Material gràfic 15 d'octubre: Obres "Amor de Don Perlimplín con Belisa en su jardín" de Agrupació Teatral Sarau;"Ella" de la Companyia Brots-Pallapupas,

Material gràfic 16 i 17 d'octubre: Taula Rodona i "El Malalt imaginari" de l'Associació Alquimistes Teatre, i fotografies del diumenge: "Las visiones de Hildegard" de la companyia Contando hormigas, i "Evolució/Involució" del Trot Teatre.