activitats al carrer!

Com acció de difusió del FITI, l’edició d’enguany arrenca el dissabte 4 de novembre a les 11 del matí la Plaça de la Vila amb la creació col·lectiva de “El gran mural FITI 2017”.Compartirem l’art i l’espai, protagonistes alhora d’aquesta celebració d’art inclusiu. Una gota de pintura és un gra de sorra.

A les 11’30h es farà una cercavila promoguda per l’Associació Alquimistes i amb la participació d’altres organitzacions de la taula d’entitats de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Acompanyarà esta actividad una banda musical. Durant aquesta activitat es lliuraran flyers de la programació del FITI d'aquest any amb la finalitat que el veïnat conegui la proposta d’enguany.

El recorregut partirà a les 11’30h de la plaça de l’Ajuntament, i continuarà per la Rambla San Sebastià fins al barri de Fondo per acabar al mateix lloc de la sortida, on l'alcaldessa del municipi, Núria Parlón; la regidora de Cultura, Petra Jiménez i les directores d'Alquimistes, Francia Gajardo i Verónica Ramírez, faran la presentació del FITI a la ciutadania.

Posteriorment, a les 12,45h a la Plaça de la Vila el periodista Màrius Serra declamarà el pregó d’inici d’aquest esdeveniment i terminarà l’acte en una posada d’ escena de la companyia de dansa integrativa “Liant la troca” a les 13h.

 

Per veure millor la newsletter del FITI